Makowiec Japoński z Eko Jedzenie to jedno z niewielu ciast, które można jeść bez wyrzutów sumienia. Mak, jabłka, kasza manna a wszystko skomponowane tak, być oddać prawdziwy smak każdego z tych składników wzajemnie się uzupełniając i doskonale komponując z warstwą kruchego ciasta na spodzie.
Czy wiesz, że?
Przepis na makowiec japoński powstał w latach 70. w Polsce i nie jest znany Japończykom.
Dla kogo?
Makowiec Japoński z Eko Jedzenie jest dla tych, którzy szukają wypieków bez maślanych mas, galaretek i innych urozmaiceń. Proste, klasyczne, zawierające moc wartości odżywczych.
Dla urozmaicenia
Makowiec Japoński z Eko Jedzenie sam w sobie ubogaci wiele sytuacji.
Na jaką okazję?
Ten sycący Makowiec Japoński z Eko Jedzenie polecamy na wszelkie okazje lub bez okazji, tak po prostu na śniadanie na lunch lub jako coś szybkiego na kolację.
Brak ocen