Karpatka z Eko Jedzenie to jedyny i niepowtarzalny smakołyk. Rzadko spotykane ciasto parzone, które pięknie wyrasta i tworząc góry i doliny, przełożone puszystą masą budyniową. Oprószone cukrem pudrem jak śniegiem.
Czy wiesz, że?
Jest wiele przepisów na Karpatkę, jednak ten, który posiadamy, wydaje się być wyjątkowy. Napisany ręcznie na kartce, która przetrwała długie lata w starej książce kucharskiej, dziś skopiowany do Księgi Przepisów Eko Jedzenie, a ten oryginalny czeka na ramkę w pudełku pamiątek.
Dla kogo?
Dla tych, którzy przepadają za chrupiącym wypiekiem i budyniowym smakiem.
Dla urozmaicenia
Karpatka z Eko Jedzenie można podać z owocami na przykład truskawkami albo najlepiej z pyszną aromatyczną kawą Mazurro.
Na jaką okazję?
Karpatka z Eko Jedzenie to doskonały wypiek, który uświetni każde spotkanie.
Brak ocen