Wiejski chleb orkiszowy na zakwasie to prawdziwy chleb, taki jak dawnej. Upieczony, dobrze wypieczony z czterech prostych składników: mąki, drożdży, wody, soli. Zdrowy, pożywny, naturalny. Nie kruszy się podczas krojenia i nie pleśnieje. Przygotowany z mąki orkiszowej – jednej z prastarych odmian pszenicy, wracającej obecnie do łask i jadłospisów, ponieważ nie jest modyfikowana genetycznie, nie wymaga stosowania środków chemicznych w czasie uprawy a bogactwo wartości odżywczych spowodowało, że jest zaliczana do zbóż prozdrowotnych.
Czy wiesz, że?
Wiejski chleb orkiszowy na zakwasie z Eko Jedzenie polecany jest dla wszystkich osób prowadzących zdrowy styl życia, którego ważnym elementem jest zdrowa żywność.
Dla kogo?
Wiejski chleb orkiszowy na zakwasie z Eko Jedzenie polecany jest dla wszystkich osób prowadzących zdrowy styl życia, którego ważnym elementem jest zdrowa żywność.
Na jaka okazję?
Wiejski chleb orkiszowy na zakwasie z Eko Jedzenie jest najlepszy nawet do spożywania codziennie. Na śniadanie, na obiad, na kolację. Piekarnia Eko Jedzenie oferuje wiele rodzajów chlebów z różnych mąk: pszennej, żytniej, razowej, orkiszowej, z płaskurki i samopszy. Poznaj swój ulubiony; każdego dnia można jeść inny.
Brak ocen